Four Seasons Resort Oahu

Spatial Design | Decor | Installation

14940248_1329966277016530_9088666984935652038_oA first for Lifted, we were approached by Four Seasons Resort at Oahu to help their Human Resources department design, install and decorate their back-of-house entrance for employees and visitors.

This spatial design and decor located at the back entrance of the resort incorporated the creation of a 3-panel map installed on clear panels with die-cut frost that indicated elegantly, their locations across the globe. We experimented with different textures and themes to catch the right ambiance and convey the right meaning. We also handcrafted the wood piece of the Hawaiian Islands on the wall for a personal touch. The goal was for employees and visitors to be greeted with an engaging and impactful installation that harmonizes artistic expression and informational communication.

2016-10-31-08-40-32

liftedcreativestudioAuthor